• 1398/10/16
  • - تعداد بازدید: 23
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

برگزاری نشست معاونین آموزشی دانشگاه های کلان منطقه

نشست معاونین آموزشی دانشگاه های کلان منطقه موضوع ارائه گزارش عملکرد کلان منطقه های ده گانه در حیطه توسعه آموزش مجازی

نشست معاونین آموزشی دانشگاه های کلان منطقه
موضوع ارائه گزارش عملکرد کلان منطقه های ده گانه در حیطه توسعه آموزش مجازی
 
  

نشست معاونین آموزشی دانشگاه های کلان منطقه ده گانه در تاریخ 21/3/96 با موضوع ارائه گزارش عملکرد دانشگاههای کلان منطقه در حیطه توسعه آموزش مجازی به صورت Webconference برگزار گردید. در این جلسه که با حضور آقای دکتر استاد، ریاست دانشگاه علوم پزشکی مجازی کشور برگزار شد، در ابتدا گزارشی از فعالیت های اصلی و محوری دانشگاه مجازی در بخش تامین و توسعه زیرساختهای فناوری، نیروی انسانی و آموزشی مطرح گردید. ایشان در بخشی از سخنان خود به موافقت ضمنی وزارت متبوع با تشکیل ساختار تشکیلاتی و تامین نیروی انسانی در دانشکده ها و مراکز آموزش مجازی کشور اشاره نمودند. همچنین بیان داشتند که مقرر شده است همه دانشگاههای علوم پزشکی کشور ملزم به راه اندازی یک مرکز آموزش مجازی هستند و حداکثر در هر کلان منطقه امکان راه اندازی یک دانشکده مجازی وجود دارد که با توجه به قابلیت ها و توانمندیهای هر قطب آموزشی، به یکی از دانشگاههای آن کلان منطقه واگذار خواهد شد.

ایشان همچنین بر تامین و راه اندازی سیستم مدیریت یادگیری LMS دانشگاه مجازی به عنوان یک زیرساخت مهم کشوری اشاره داشتند و همه دانشگاهها در صورت مکاتبه و ارائه درخواست می توانند به این سامانه دسترسی داشته باشند [با اختیارات مستقل] و تاکید گردید بهتر است دانشگاهها از راه اندازی سامانه های جدید حتما خودداری نمایند.
 
 

همچنین راه اندازی MOOCs کشوری به زودی زمینه تبادل محتواهای الکترونیکی را فراهم خواهد نمود که ایشان دعوت نمودند دانشگاههایی که تا کنون محتوای الکترونیکی تهیه نموده اند با دانشگاه مجازی ارتباط برقرار نمایند تا در صورت متناسب بودن با استانداردهای دانشگاه مجازی بارگذاری و بهر برداری شوند. همچنین یک نماینده تام الاختیار برای حضور در جلسات وزارتی تولید محتوا از هر دانشگاه معرفی گردد. راه اندازی استودیوی ضبط فیلم و صدا و تولید محتوای الکترونیکی و امکان استفاده و بهره برداری از آن برای همه دانشگاههای کشور از دیگر مواردی بود که معرفی گردید.

در بخش دیگری از نشست، آقای دکتر آیین محمدی گزارشی از سامانه های نماد و و نیز تدوین سند تولید محتوای الکترونیکی و آیین نامه جامع آموزش مجازی نوید ارائه دادند. در ادامه آقای دکتر سلیمان احمدی به بحث راه اندازی رشته های جدید مجازی اشاره ای داشتند و بیان نمودند که کار تحقیقاتی در این زمینه انجام شده است و برخی رشته‌هایی که امکان مجازی سازی دارند تعیین شده است که می تواند در اختیار دانشگاهها قرار گیرد. ایشان همچنین بر راه اندازی دوره های کوتاه مدت پودمانی تاکید نمودند که دراین باره راه اندازی دوره کوتاه مدت یادگیری الکترونیکی می تواند پیشنهاد شود. سپس مسئولین دانشگاههای کلان منطقه به ترتیب به ارائه گزارشی از عملکرد خود پرداختند. در منطقه 5 ابتدا آقای دکتر بهمنی مسئول امور کلان منطقه 5 مقدمه­ای بر فعالیت­های انجام شده در بسته مجازی را بیان داشتند و در ادامه گزارش مشروح فعالیت ها توسط خانم دکتر کریمیان ارائه گردید. آقای دکتر استاد سرپرست دانشگاه مجازی علوم پزشکی کشور ضمن اشاره به پیشرو بودن دانشکده مجازی وقطب علمی آموزش الکترونیکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در توسعه آموزش های مجازی در کشور ابراز امیدواری کردند در آینده همکاری های نزدیک، تعاملی و مشارکتی دانشگاه مجازی کشور و دانشکده مجازی علوم پزشکی شیراز در حیطه طراحی و راه اندازی رشته، طراحی دوره های کوتاه مدت مجازی و تولید محتوای الکترونیکی استمرار و تقویت گردد.

با توجه به مطالب مطرح شده پیشنهاد می شود:

      راه اندازی فروشگاه اینترنتی محتواهای دانشجویی و آموزش سلامت در وب سایت دانشکده
      مکاتبه با دانشگاه مجازی و معرفی لیست دروس و نمونه کارهای محتوای دانشجویی، آموزش مداوم و سلامت
      عقد قرار داد با دانشگاه مجازی برای تبادل محتوای الکترونیکی
      معرفی کوریکولوم ترکیبی آفلاین و آنلاین فلوشیپ یادگیری الکترونیکی به عنوان دوره کوتاه مدت MPH یا ارشد
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 18305
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید