• 1398/10/28
  • - تعداد بازدید: 25
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری دوازدهمین و سیزدهمین دوره فلوشیپ یادگیری الکترونیکی ویژه توانمندسازی اساتید دانشگاه های کشور

برگزاری دوازدهمین و سیزدهمین دوره فلوشیپ یادگیری الکترونیکی ویژه توانمندسازی اساتید دانشگاه های کشور



دوازدهمین دوره فلوشیپ یادگیری الکترونیکی ویژه توانمندسازی اساتید دانشگاه‌های کشور، با شرکت بیش از 35 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی شیراز و دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تهران و نیز سیزدهمین دوره فلوشیپ ویژه اعضاء هیئت علمی کلان منطقه 5 کشوری یاسوج، بوشهر، فسا، جهرم، هرمزگان، لار، گراش و داراب با شرکت بیش از 70 نفر  توسط دانشکده مجازی- قطب علمی آموزشی الکترونیکی پیشرفته دانشگاه علوم پزشکی شیراز در مجتمع ولایت سالن ابوریحان آغاز گردید. این دوره آموزشی از تاریخ 31 /4/ 1395 لغایت 21/ 5/ 1395 در روزهای چهار شنبه و پنج شنبه برگزار می شود.

این دوره، به‌صورت ترکیبی (مجازی و حضوری) در پنج محور کلی 1) مقدمات یادگیری الکترونیکی، 2) مدیریت مؤثر دوره الکترونیکی، 3) تولید و ارائه محتوای الکترونیکی، 4) ارزشیابی و کنترل کیفیت در یادگیری الکترونیکی و 5) فناوری‌های نوین در یادگیری الکترونیکی برگزار می‌شود. از اهداف یادگیری الکترونیکی، انعطاف‌پذیری زمان، مکان و سرعت یادگیری همراه با تقویت تعامل بین تمام عناصر محیط یادگیری است. بر این اساس برخی از کارگاه ها و دروس با توجه به ماهیت آن همراه با فعالیتهای یادگیری تعاملی در محیط آنلاین و آفلاین ارائه می‌گردد.
در این دوره آقای دکتر محرابی معاون محترم آموزشی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج و دیگر مدیران حوزه آن معاونت رئیس مرکز مطالعات توسعه ی آموزش پزشکی آقای دکتر روزبهی و دبیر آموزش مداوم آقای دکتر آقائیو همچنین رئیس محترم آموزش مجازی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر آقای دکتر خسروی و دبیر آموزش مداوم آن دانشگاه آقای عضدی به همراه دیگر مسئولین و اعضاء هیئت علمی سایر دانشگاه های کلان منطقه 5 شرکت دارند.
در شروع جلسه پس از استماع آیاتی از کلام ا... مجید و سرود ملی کشور عزیزمان، دکتر مجیدرضا فرخی رئیس دانشکده مجازی و مسئول آموزش مجازی کلان منطقه 5، در مورد اهمیت آموزش مجازی و همچنین گزارشی از عملکرد منطقه 5 به اطلاع شرکت کنندگان رساندند و سپس دبیر علمی دوره دکتر ناهید ظریف صنایعی نحوه اجرای دوره و گزارشی از اجرای دوره های قبلی را ارائه نمودند. معاون محترم آموزشی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج بر آموزش بر مبنای اینترنت و استفاده از وب تاکید نمودند و خواستار کیفی‌سازی و گسترش زیرساخت اینترنت در کشور شدند. سپس شرکت کنندگان با همکاری کارشناسان دانشکده مجازی نسبت به تنظیم یارانه‌های خود و تمرین لازم اقدام نمودند. جلسه حضوری روز اول تا بعداز ظهر پنج شنبه ادامه یافت و بقیه جلسات از طریق برخط (online) و نابرخط (offline)  به مدت 5 هفته ادامه می یابد.

علاقمندان به این مباحث می‌توانند برای اطلاعات بیشتر به آدرس اینترنتیe-workshop.sums.ac.ir مراجعه نمایند.
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 18760
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید