• 1398/10/28

ورود آموزش الکترونیکی به تمام گروه های دانشکده پزشکی

بر اساس امضاء تفاهم نامه میان دانشکده پزشکی و قطب آموزش الکترونیکی، آموزش های الکترونیکی به تمامی گروه های دانشکده پزشکی وارد می شود.
بر اساس تفاهم نامه همکاری بین دانشکده پزشکی شیراز و قطب آموزش الکترونیکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ، آموزش های الکترونیک به تمامی گروه های دانشکده پزشکی وارد می شود .
به گزارش خبرنگار وب دا در روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ، در جلسه ای که با حضور اعضای قطب علمی ، معاون آموزشی دانشگاه ، رییس دانشکده پزشکی و سایر اعضای شورای معاونان دانشکده برگزار شد ، موضوع ورود آموزش های الکترونیک به تمامی گروه های دانشکده پزشکی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و در نهایت به توافق و نقطه نظر مثبت تمامی شرکت کنندگان در جلسه رسید .
گفتنی است در این جلسه آیین نامه مجازی سازی دروس الکترونیکی تدوین شده در قطب علمی و تفاهم نامه همکاری بین قطب آموزش الکترونیکی و دانشکده پزشکی نیز به امضای معاون آموزشی ، رییس دانشکده پزشکی و رییس قطب علمی رسید .