• 1398/10/04

هشتمین جلسه توسعه آموزش های مجازی در دانشگاه علوم پزشکی

هشتمین جلسه توسعه آموزش های مجازی در دانشگاه علوم پزشکی امروز 29/7/97 برگزار شد. توسعه آموزش های مجازی از جمله برنامه های توسعه ای دانشکده مجازی است که از سال 88 در برنامه های این دانشکده پیش بینی شده بود و با ابلاغ سند تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی در سال 94 سرعت بیشتری یافت. جلسات توسعه آموزش های مجازی با حضور رابطین دانشکده های پرستاری، پیراپزشکی، توانبخشی، دندانپزشکی، مدیریت، داروسازی، فناوری های نوین، بهداشت، تغذیه تاکنون هفت بار در مکان دانشکده مجازی برگزار شده است و این جلسه هشتمین جلسه برگزاری شده از این دست است. رابطین دانشکده ها در این جلسه گزارش برنامه های گذشته را ارائه کرده، مشکلات و چالش های پیش رو را مطرح نموده و برنامه آینده خود را بیان کردند و با کارشناسان و اعضای هیئت علمی دانشکده مجازی به بحث و تبادل نظر پرداختند. جلسات مربوط به دانشکده پزشکی متعاقباً برگزار خواهد شد.