• 1399/05/19

طراحی و انتشار پادکست مجموعه مباحث قرانی "نوای نور"

رییس دانشکده مجازی و قطب علمی آموزش الکترونیکی از طراحی و انتشار پادکست مجموعه مباحث قرانی "نوای نور" با مشارکت گروه اخلاق پزشکی خبر داد.

دکتر مجیدرضا فرخی با اعلام این خبر گفت: این مجموعه فایلهای صوتی حاوی تحلیل سوره های قران کریم توسط استاد ضیاء الدین تابعی از اساتید پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی شیراز و مدیرگروه اخلاق پزشکی است که با همکاری دانشکده مجازی و قطب علمی آموزش الکترونیکی طراحی، تولید و منتشر شده است.

دکتر زهرا کریمیان معاون تولید محتوا و توسعه آموزش مجازی نیز در خصوص نحوه دسترسی به این اثر آموزشی افزود:

اعضاء محترم هیئت علمی، کارشناسان و دانشجویان عزیز می توانند با مراجعه به سایت دانشکده مجازی از آدرس https://vu.sums.ac.ir در فهرست "دوره‌های آموزشی" و یا از طریق QR code ذیل فایل‌های صوتی را به تفکیک سوره های قرانی دریافت نمایند.