• 1401/10/27

شروع به کار سی و سومین دوره فلوشیپ کشوری یادگیری الکترونیکی

سی و سومین دوره فلوشیپ کشوری یادگیری الکترونیکی از دی ماه تا بهمن ماه 1401 بصورت مجازی به همت دانشکده مجازی و قطب علمی آموزش الکترونیکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در حال برگزاری است.

"دکتر ناهید ظریف صنایعی" سرپرست دانشکده مجازی و قطب علمی آموزش الکترونیکی در خصوص این دوره بیان داشتند:  این دوره در دو سطح پایه و پیشرفته با 11 پودمان شامل عناوین متنوعی می باشد. عناوین پودمانهای سطح پایه شامل موارد زیر می باشد:

·       پودمان اول: تدریس و یادگیری در محیط های الکترونیکی

·       پودمان دوم: اصول طراحی و تولید محتوای الکترونیکی

·       پودمان سوم: ابزارهای آزاد در یادگیری الکترونیکی

·       پودمان چهارم: ارزشیابی در محیط الکترونیکی

·       پودمان پنجم: رویکردهای نوین در یادگیری الکترونیکی

و در سطح پیشرفته نیز پودمانهایی با عناوین زیر ارایه خواهد گردید:

·       پودمان ششم: معیارهای اپلیکیشن آموزش و سلامت

·       پودمان هفتم: فناوری های نوظهور(شبیه سازها در آموزش علوم پزشکی با مروری بر مفاهیم واقعیت مجازی و ..)

·       پودمان هشتم: محصولات آموزشی از ایده تا محصول

·       پودمان نهم: آموزش نرم افزار تولید محتوای الکترونیکی Ispring

·       پودمان دهم: آموزش نرم افزار تولید محتوای الکترونیکی StoryLine

·       پودمان یازهم: آشنایی با انواع ویدئو کلیپ های آموزشی و نرم افزار SPARKOL

دکتر «زهرا کریمیان» دبیر علمی و معاون پژوهشی دانشکده مجازی نیز بیان کردند : که پس از گذراندن دوره فلوشیپ توسط اعضاء هیئت علمی، در صورت شرکت در فعالیت‌های یادگیری شامل مشارکت فعال در کلاس های آنلاین و  شرکت در آزمون نهایی دوره بنا بر مصوبه درونی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، 1 امتیاز دانش پژوهی به ایشان تعلق می‌گیرد و با انجام فعالیت‌های الکترونیکی از قبیل تهیه محتوای الکترونیکی و ... امتیازی معادل فعالیت‌های انجام شده برای اساتید محاسبه خواهد شد. برای اساتید سایر دانشگاه ها نیز مطابق مصوبات دانشگاه مربوطه امتیاز خواهد داشت.

دبیر علمی برنامه با اشاره به اینکه فلوشیپ یادگیری الکترونیکی بصورت کاملا مجازی و در قالب 23 جلسه آفلاین (نابرخط) و 10 جلسه آنلاین (برخط) تا11 بهمن 1401 ادامه دارد، افزود 11 عضو هیات علمی از دانشگاه علوم پزشکی شیراز و 61 نفر از دانشگاه‌های علوم پزشکی اصفهان، اهواز، جهرم، تهران، کرمانشاه، یزد، لرستان، ارتش، مشهد، ایلام، شهید بهشتی، ایران، زاهدان، یاسوج، بقیه اله، دزفول، ارومیه، سراب، کاشان، قم، قزوین، هرمزگان، شاهرود و وزارت بهداشت در این دوره شرکت کرده‌اند.

دکتر «زهرا کریمیان» در جلسه افتتاحیه که بصورت آنلاین (برخط) برگزار شد، در خصوص نحوه برگزاری دوره و مسیر یادگیری (learning path) که به واسطه آن به صورت هفتگی تمام محتواهای آموزشی و فعالیت‌های یادگیری، بر طبق ساختار دوره مرحله به مرحله فراگیران را هدایت می کند، توضیحاتی عنوان نمود.