• 1400/10/27
  • - تعداد بازدید: 24
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
دانشکده مجازی

شروع به کار دومین دوره پودمانی مجازی یادگیری ترکیبی و نرم افزارهای تولید محتوای الکترونیکی

شروع به کار دومین دوره پودمانی مجازی یادگیری ترکیبی و نرم افزارهای تولید محتوای الکترونیکی

دومین دوره پودمانی مجازی یادگیری ترکیبی و نرم افزارهای تولید محتوای الکترونیکی، با هدف توانمندسازی اعضای هیات علمی در طراحی و مدیریت کلاس به شیوه ترکیبی، تولید محتوای الکترونیکی و با هدف کاربردی ارتقای کیفیت آموزش مجازی در دانشگاه ، 8 دی ماه 1400 کار خود را آغاز کرد.

 
 

رییس دانشکده مجازی، با اعلام این خبر گفت: دانشکده مجازی و قطب علمی آموزش الکترونیکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز از سال 1389 تا کنون با برگزاری دوره‌های متعدد یادگیری الکترونیکی، تلاش کرده است تا در توسعه و بسط مفهومی آموزش مجازی در علوم پزشکی گام بردارد. با توسعه و گسترش فناوری‌های نوین هر روز بر سهم آموزش های مجازی در مدیریت کلاس های درس افزوده می شود و یادگیری ترکیبی به عنوان رویکردی نوین در یادگیری الکترونیکی به اعضای هیات علمی کمک می کند تا با تغییرات پیرامونی و تاثیرات آن بر آموزش سازگار شوند.

دکتر «مجیدرضا فرخی» افزود: شیوع پاندمی کووید 19 به ویژه باعث گردید که شیوه مدیریت کلاس‌های درس تغییرات عمده را تجربه نماید و از این رو ضرورت دارد که اعضای هیات علمی و مدرسین با طراحی جدید کلاس‌های درس و استفاده از نرم‌افزارهای تولید محتوای الکترونیکی بیش از پیش آشنا شوند. امید است با مشارکت اساتید گرامی بتوانیم در ارتقای کیفیت آموزش و یادگیری الکترونیکی در دانشگاه گام های اثربخشی برداریم.

دبیر علمی پودمان و معاون توسعه آموزش مجازی با بیان اینکه محتوای علمی این دوره با حضور کمیته علمی متشکل از متخصصان آموزش یادگیری الکترونیکی و کارشناسان فنی طراحی شده است، عنوان کرد که محورهای دوره به دو بخش نظری و عملی تفکیک می شوند. در بخش نظری مفاهیمی از قبیل مقدمات و مبانی یادگیری الکترونیکی، روش های تدریس در محیط مجازی، اصول و مدل های یادگیری ترکیبی، ابزارهای تعاملی مبتنی بر وب، نکات کاربردی در آموزش غیرهمزمان (سامانه نوید)، اصول برگزاری وبینار و کلاس مجازی، اصول طراحی و ساخت چند رسانه ای، اصول مقدماتی تولید ویدئوی آموزشی، آموزش مبتنی بر موبایل، اصول بازی سازی آموزشی، یادگیری خرد و کاربرد موکس در یادگیری الکترونیکی بصورت غیرهمزمان ارائه می شوند. در بخش عملی نیز به آموزش انواع نرم افزارهای تولید محتوای الکترونیکی، سیستم مدیریت یادگیری و کلاس مجازی، نرم افزارهای ضبط و ویرایش صدا و ویدیو و نحوه ایجاد QR Code در محتواهای الکترونیکی پرداخته می شود.

دکتر «زهرا کریمیان» در خصوص شیوه ارائه این دوره اظهار کرد: بخش اصلی محتوای این دوره به صورت غیرهمزمان و بر بستر سامانه نوید به آدرس Sumsnavid.vums.ac.ir طراحی و اجرا شده و تنها جلسه معارفه (در شروع دوره) و آموزش سه نرم افزار به صورت همزمان ارائه می گردد.

 

وی افزود: این دوره پودمانی از 8 دیماه تا 8 اسفند ماه 1400 با حضور 68 شرکت کننده در مقاطع تحصیلی دکترای تخصصی (Ph.D.) ، دکترای حرفه ای، کارشناسی ارشد و از دانشگاه های علوم پزشکی شیراز، جهرم، ایران، شهید بهشتی، البرز، مازندران، مشهد، تبریز، هرمزگان، کرمان، شهرکرد، ایرانشهر و ... به همت دانشکده مجازی و قطب علمی آموزش الکترونیکی برگزار می گردد.

علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این دوره از طریق لینک زیر به سایت دانشکده مجازی مراجعه نمایند.

https://vu.sums.ac.ir/page-Majazi/fa/149/form/pId53995

 
  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 53728
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید