• 1398/10/23
  • - تعداد بازدید: 17
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

سومین جشنواره ملی سلامت و یادگیری در نظام های الکترونیکی (سینا) به میزبانی دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد

سومین جشنواره ملی سلامت و یادگیری در نظام های الکترونیکی (سینا) به میزبانی دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد

 
سومین جشنواره ملی سلامت و یادگیری در نظام های الکترونیکی (سینا) با حضور دکتر ناصر استاد رییس دانشگاه علوم پزشکی مجازی کشور پنج شنبه 19 اسفندماه 1395 به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد. ایشان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، را یکی از دانشگاه های مهم، معتبر و پیشگام در پزشکی معرفی کرد که در آموزش پزشکی نیز، نقش اساسی ایفا کرده است. دکتر استاد در ادامه ابراز امیدواری کرد که با تلاش و استفاده از ظرفیت های دانشگاه علوم پزشکی شیراز، تهران، شهید بهشتی، اصفهان و تبریز، بتوان تمام بسترها و ظرفیت ها را یکی و برای کل کشور استفاده کنیم و مسوولان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در این زمینه همگام و حمایت کننده هستند که واقعا این کار نمونه است.

دکتر محمد هادی ایمانیه رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز و رییس جشنواره سینا، آینده را متعلق به این جشنواره ها دانست و افزود فضای مجازی رو به پیشرفت و توسعه است و دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این زمینه، با تمام قوا حمایت می کند، زیرا یک وظیفه دینی، ملی، علمی، اخلاقی و عقلانی است. در این مراسم از ایشان به عنوان فعال ترین فرد اثرگذار و حمایت کننده امر آموزش مجازی با اهدا نشان سینا تقدیر شد. 

 

دکتر مجیدرضا فرخی دبیر سومین جشنواره ملی سلامت و یادگیری در نظام های الکترونیکی (سینا)  و رییس دانشکده مجازی، این جشنواره را خاستگاهی برای ارزش گذاری و اهمیت بخشیدن به تلاش متخصصان حوزه یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی دانست و افزود هدف از برگزاری این جشنواره، ضمن شناسایی فعالان و متخصصان این حوزه و تجلیل از طراحان خلاق و برتر اعم از اساتید، طراحان آموزشی، سازندگان و .... ارائه تجارب مراکز آموزش مجازی در علوم پزشکی است. دکتر مجیدرضا فرخی، افزود: ایجاد بسترها و تهیه محتواهای الکترونیکی، استفاده از موبایل، شبکه های وب و اینترنت و نرم افزارهای برخط و غیربرخط، از محورهای آموزش مجازی است که در همین راستا، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی مجازی را راه اندازی کرد و دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز به عنوان یک رسالت در تداوم همین امر، دانشکده مجازی را راه اندازی کرده است تا بستری فراهم شود که تمامی دانشگاه ها از این امکان بهره مند شوند.

دکتر فرخی در ادامه اهداف کاربردی جشنواره را نیز به شرح زیر برشمرد:

1 - کمک به شناسایی فعالان حوزه تولید محتوای الکترونیکی در سطح کشور

2 - ارج نهادن به فعالیت طراحان محتواهای الکترونیکی خلاق و نوآور و پایبند به اصول علمی این حوزه

3 - فراهم آوردن بستری مناسب برای برقراری ارتباط و تعامل بین فعالان حوزه یادگیری الکترونیکی

 

 دکتر مانوش مهرابی دبیر علمی جشنواره سلامت و یادگیری در نظام های الکترونیکی (سینا) محورهای جشنواره را به شرح زیر عنوان نمود:

1. طراحی نرم افزارهای مدیریتی یا ارزشیابی، تدوین استانداردها، تالیف کتاب تخصصی یا سایر اسناد حوزه یادگیری الکترونیکی

2. طراحی سایت ها، دوره های الکترونیکی یا بسته های آموزشی آنلاین و آفلاین

3. طراحی و تولید محتوای الکترونیکی (اعم از درس افزار، آزمایشگاه، کارگاه، بازی، فیلم، پویانمایی، کتاب الکترونیکی و...)

4. طراحی ایده های مناسب برای تبدیل به محصولات الکترونیکی (ویژه دانشجویان)
در این جشنواره از افراد فعال در گسترش آموزش مجازی در حوزه سلامت، فعالان آموزش مجازی در بخش های مختلف، فعال ترین معاونت ها، دانشکده ها و گروه های آموزشی، برترین مدیر گروه های آموزشی رشته های مجازی، اساتید فعال در آموزش مجازی، فعال ترین مشاوران در حوزه آموزش مجازی، فعال ترین رابطین دانشکده ها، برگزیدگان دانشجویی و شرکت های همکار دانشگاه علوم پزشکی شیراز، فعال ترین دانشگاه های کلان منطقه آمایشی پنج و برگزیدگان سومین جشنواره ملی سینا، تقدیر شد.

لینک دریافت خبر در پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

{gallery}stories/NEWS/3rd_sina_festival{/gallery}

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 18607
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید