• 1401/06/01

تشکیل اولین جلسه در دانشکده مجازی، قطب علمی آموزش الکترونیکی پیشرفته در علوم پزشکی با حضور سرپرست جدید

جلسه همگانی با حضور سرپرست جدید دانشکده و کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشکده مجازی برگزار شد.

در ابتدا سرپرست جدید دانشکده مجازی ضمن قدردانی از زحمات ریاست پیشین دانشکده، استاد مجیدرضا فرخی، برنامه های کلی خود را برای ایجاد تغییرات لازم در حوزه فناوری یادگیری(TEL) بیان کرد. از جمله نکات مهم ایجاد این تغییر به آموزش مادام العمر، خلق ثروت، ایجاد آمادگی برای تغییر، توجه و تمرکز بر به کارگیری TEL  در آموزش از جمله شبیه سازها، واقعیت افزوده، واقعیت مجازی و ... پرداخت که برای رسیدن به آن بر لزوم تشکیل هرچه سریعتر کارگروه TEL در دانشکده تایید کرد. ایشان چراغ راه در این مسیر را شاخص های ذکر شده در سند عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش علوم پزشکی عنوان کرد.

دکتر ناهید ظریف صنایعی سرپرست دانشکده مجازی بر لزوم همدلی، همکاری، همگرایی و هم فکری بین کارکنان و اعضای هیئت علمی تاکید کرد و شرط این تغییر و حرکت را خواست همگانی و تعهد به ارائه خدمت صادقانه در کنار یکدیگر عنوان کرد.

در ادامه کارکنان دانشکده ضمن تبریک انتصاب ایشان و دغدغه و چالش های خود از جمله وضعیت استخدامی و مالی را بیان کردند و مقرر شد در برنامه های آتی پیگیری این موارد در دستور کار قرار بگیرد.