• 1398/10/28

برگزاری کارگاه آموزشی ویژه دوازدهمین دوره فلوشیپ یادگیری الکترونیکی در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تهران

در ارتباط با درخواست دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تهران به منظور توانمند سازی 15 نفر از اعضای هیئت علمی و کارکنان این دانشگاه جهت شرکت در دوازدهمین دوره فلوشیپ یادگیری الکترونیکی، دانشکده مجازی- قطب آموزش الکترونیکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز  کارگاهی دو روزه تحت عنوان "آموزش حضوری کلاس مجازی و سیستم مدیریت یادگیری الکترونیکی" در تاریخ 22/04/95 لغایت 23/04/95 در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تهران برگزار نمود. ادامه این کارگاه به صورت مجازی از تاریخ 31/04/95 در دانشکده مجازی ،قطب آموزش الکترونیکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار خواهد شد .لازم به ذکر است که تاکنون این دوره برای اعضای هیئت علمی دانشگاه های علوم پزشکی گیلان، فسا، جهرم، زاهدان و... برگزار شده است و از ماه آینده این دوره برای کلیه دانشگاههای آمایش کلان منطقه 5 اجرا خواهد شد.