• 1398/10/15
  • - تعداد بازدید: 37
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری وبینار کشوری توسعه آموزش مجازی در دانشگاه های کلان منطقه با محوریت دانشگاه مجازی علوم پزشکی کشور

برگزاری وبینار کشوری توسعه آموزش مجازی در دانشگاه های کلان منطقه با محوریت دانشگاه مجازی علوم پزشکی کشور

وبینار کشوری توسعه آموزش مجازی در دانشگاه های کلان منطقه با محوریت دانشگاه مجازی علوم پزشکی کشور در تاریخ 20 خرداد 97 به صورت الکترونیکی برگزار شد. در این نشست کشوری که با حضور دکتر ناصر استاد رییس دانشگاه مجازی، معاونین دانشگاه مجازی و مسئولین توسعه آموزش مجازی در 10 کلان منطقه کشوری برگزار شد، سه محور اصلی زیر مورد بررسی قرار گرفت:

    ارزیابی عملکرد دانشگاه ها در سال 96
    تبیین جایگاه سازمانی دبیرخانه شورای عالی آموزش مجازی کشور
    تکالیف و استلزامات اجرای دانشگاه ها در توسعه آموزش مجازی در سال 97

در ابتدای نشست دکتر ناصر استاد موضوعات اصلی در سال 97 را مشتمل بر راه اندازی MOOCS کشوری از مهرماه 97، اعطای گرانت آموزشی به فعالیت های برتر آموزشی و ضرورت اتصال به CMS کشوری را بیان نمودند و بر تعاملات هرچه بیشتر بین دانشگاه های کلان منطقه و با دانشگاه مجازی تاکید نمودند.

در ادامه دکتر آیین محمدی معاون فناوری اطلاعات و زیرساخت دانشگاه مجازی فعالیت های این دانشگاه را در سه حوزه اصلی به شرح زیر بیان نمودند:

    راه اندازی شورای عالی مجازی در وزارت متبوع
    اعتباربخشی مراکز آموزش مجازی کشور از مهر ماه سال 97 (منوط بودن راه اندازی رشته های تحصیلی مجازی به اعتبار مرکز آموزش مداوم منطقه)
    تدوین کدهای اخلاقی برای تولید محتوای الکترونیکی که در آینده به دانشگاه ها اعلام خواهد شد.

همچنین ایشان اعلام کردند که فراخوان تولید محتوای الکترونیکی به کلیه دانشگاه های کشور اعلام شده است و امیدواریم در آینده نزدیک بتوانیم شاهد تعاملات علمی بیشتر در حوزه تولید محتوا باشیم.

دکتر امید سبزواری معاون امور بین الملل نیز گزارشی از فعالیت های دانشگاه مجازی در خصوص ایجاد بسترهای الکترونیکی لازم جهت ارتباط با مراکز علمی بین المللی در حوزه امتحانات انگلیسی و نیز دوره های کوتاه مدت علوم پزشکی ارائه نمودند.

 
سپس دانشگاه های کلان منطقه گزارشی از فعالیت ها و چالش های مطرح در توسعه آموزش مجازی را بیان داشتند. در همین راستا دکتر مجیدرضا فرخی دبیر توسعه آموزش مجازی در کلان منطقه 5 و رییس دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با مروری بر فعالیت های مهم انجام شده در دانشگاه اعلام داشتند که تا کنون بیش از 621 محتوای الکترونیکی، 18 دوره فلوشیپ آموزش پزشکی و تامین LMS برای کل کلان منطقه 5 آمایشی از فعالیت های اصلی دانشگاه علوم پزشکی شیراز بوده است. در چالش های مطرح شده نیز بر ضرورت تعریف دوره های کوتاه مدت مجازی و شفاف سازی فرایند و استانداردهای تولید محتوای الکترونیکی، طراحی دوره های کوتاه مدت و راه اندازی رشته های مجازی تاکید شد.

در پایان دکتر ناصر استاد و معاونین دانشگاه مجازی ضمن پاسخ به سوالات و چالش های مطرح شده، ضرورت تعاملات بیشتر بین دانشگاه های کلان منطقه و توسعه فعالیت های مجازی مبتنی بر قابلیت ها و ویژگی های هر منطقه را یادآور شدند.
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 18231
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید