• 1399/12/11

برگزاری مراسم بزرگداشت ولادت امیرالمومنین در دانشکده مجازی

روز چهارشنبه ششم اسفند ماه 1399، در آستانه ولادت مولی الموحدین حضرت علی (ع) مراسم جشنی در دانشکده مجازی با حضور رییس دانشکده، اعضاء هیئت علمی و کلیه کارشناسان و همچنین با دعوت از معاون و کارشناسان آموزش مداوم در سالن امام علی (ع) این دانشکده برگزار گردید.

در این مراسم سوره ای از قران مجید، زیارت امین اله و زیارت آل یاسین توسط پرسنل قرائت شد. سپس دکتر مجیدرضا فرخی به بیان خصائص و ویژگی های مولا علی (ع) پرداخت و حدیثی از امام علی (ع) توسط معاون آموزش مداوم قرائت شد و چند تن از پرسنل به تفسیر این حدیث پرداختند.

در ادامه رییس دانشکده از زحمات و تلاش دلسوزانه اعضاء دانشکده بخصوص فعالیت های آموزش مجازی در دوران کرونا، پشتیبانی سامانه های مجازی و برگزاری آزمون های مجازی تقدیر و تشکر کردند.

در پایان حاضرین با سفره امام علی (ع) که با مشارکت ریاست و پرسنل دانشکده تدارک دیده شده بود پذیرایی شدند.