• 1398/10/23

برگزاری جلسه نهایی مرحله اول مجازی سازی دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی شیراز

برنامه مجازی سازی دانشکده ها که از سال 1393 با تشکیل شورای عالی مجازی دانشگاه علوم پزشکی شیراز اجرایی شده بود و سپس با اجرایی شدن طرح تحول و نوآوری در آموزش پزشکی ادامه یافت به پایان مرحله اول خود رسید. مسئولین EDO و رابطین هیئت علمی دانشکده ها در این جلسه گزارش های خود را به رییس دانشکده مجازی ارائه کردند و درمورد برنامه های آتی به بحث و تبادل نظر پرداختند. هر دانشکده ای برنامه عملیاتی خود را در راستای طرح تحول آموزش در جهت تبدیل حداقل 30درصد از محتوای درسی و 3 واحد از دروس ارائه شده هر دانشکده و همچنین Log book, Case book, Virso و دوره های کوتاه مدت ارائه کردند و مقرر شد که در راستای اجرایی شدن برنامه های فوق به طور جدی بین دانشکده ها و قطب علمی آموزش الکترونیکی تعامل برقرار گردد. ضمنا" رییس دانشکده مجازی و قطب علمی آموزش الکترونیکی اعلام کردند که در دهه فجر اقدام به برگزاری جشنواره آموزش های الکترونیکی می نمایند که در این حوزه از مسئولین EDO، اعضای هیئت علمی، دانشجویان و سایر فعالان این حوزه به نحو مقتضی تقدیر و تشکر می گردد.