• 1398/10/28
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری جلسه دانشگاه علوم پزشکی مجازی در هشتمین همایش کشوری یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی

هشتمین همایش یادگیری الکترونیکی در تاریخ 13 تا 15 بهمن ماه 94 در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید. در این همایش که با حضور جمعی از صاحبنظران حوزه آموزشی کشور و متخصصین یادگیری الکترونیکی برگزار شد، تجارب دانشگاه های مختلف در قالب سخنرانی کلیدی و کوتاه، پوستر و پانل ارائه گردید. ارائه 7 مقاله علمی و نیز یک فرایند برتر برگزیده در حیطه آموزش های مجازی از جمله دستاوردهای دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این همایش بود.

در روز دوم همایش نیز جلسه ویژه دانشگاه مجازی با حضور آقای دکتر استاد ریاست دانشگاه مجازی علوم پزشکی و جمعی از دست اندرکاران حیطه آموزش های مجازی برگزار شد. در این نشست آقای دکتر استاد با تاکید بر سوابق و تجارب قطب علمی آموزش الکترونیکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در توسعه آموزش الکترونیکی از راه اندازی دانشکده مجازی در شیراز در آینده نزدیک خبر داد.

همچنین مشارکت در تدوین آیین نامه های آموزش مجازی، مشارکت در کارگروه اعتباربخشی و راه اندازی بانک نمونه های بالینی کشوری از دیگر مسئولیت های دانشگاه علوم پزشکی شیراز برشمرده شد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این نشست، به سایت دانشگاه علوم پزشکی مجازی مراجعه نمایید.
  • گروه خبری :