• 1398/10/04
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری بلوک حضوری هفتمین دوره کارشناسی ارشد برنامه ریزی یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی

دانشجویان جدید ورودی مهر97 کارشناسی ارشد برنامه ریزی یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی امروز 23/7/97 در بلوک حضوری این رشته در مکان دانشکده مجازی شرکت کردند و با اعضای هیأت علمی و کارکنان این دانشکده آشنا شدند.

در این برنامه دو روزه معرفی دانشکده مجازی، آشنایی با رشته مربوطه، آشنایی با برنامه های ترم اول، آشنای با فعالیت های EDO دانشکده صورت گرفت و سیستم های لپ تاپ دانشجویان تنظیم شد و نرم افزارهای لازم برایدانشجویان نصب گردید و دانشجویان برای ادامه روال کار آموزش های لازم را دریافت کردند.

بلوک حضوری به مدت 2 روز ادامه خواهد داشت.
  • گروه خبری : اخبار