• 1401/03/10

بازدید سرپرست محترم معاون آموزشی دانشگاه و مدیر محترم حوزه معاونت آموزشی از دانشکده مجازی-قطب علمی آموزش الکترونیکی

بازدید سرپرست محترم معاونت آموزشی دانشگاه و مدیر محترم حوزه معاونت آموزشی از دانشکده مجازی-قطب علمی آموزش الکترونیکی

به گزارش روابط عمومی دانشکده مجازی، سرپرست محترم معاونت آموزشی دانشگاه به همراه مدیر محترم حوزه معاونت آموزشی در روز یکشنبه 8 خرداد از دانشکده مجازی بازدید کردند.

در این نشست که با حضور ریاست و معاونین و اعضای هیئت علمی دانشکده مجازی برگزار شد، رئیس دانشکده مجازی ضمن خوش آمدگویی به بیان خلاصه ای از فعالیت ها و افتخارات دانشکده مجازی پرداخت.

آقای دکتر مجیدرضا فرخی رئیس دانشکده مجازی-قطب علمی آموزش الکترونیکی در ادامه به بیان مشکلات مالی اعم از پرداختهای مجله IJVLMS، بودجه دانشکده مجازی، خریداری تجهیزات مورد نیاز و مشکلات نیروها و اعضای هیئت علمی و... دانشکده پرداخت.

جناب آقای دکتر رازقی معاون محترم آموزشی دانشگاه ضمن تشکر از زحمات ریاست، اساتید و کارشناسان دانشکده به بیان ضرورت و اهمیت آموزش مجازی پرداخت و حمایت خود را جهت رفع مشکلات مطرح شده، اعلام نمود./لیلا جعفری