• 1401/06/05

آغاز دوره آنلاین پودمانی نرم افزارهای دیجیتال در آموزش ترکیبی

دوره آنلاین پودمانی نرم افزارهای دیجیتال در آموزش ترکیبی آغاز شد.

دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با همکاری کالج بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران دوره پودمانی توانمندسازی اساتید دانشگاه تهران را با عنوان نرم افزارهای دیجیتال در آموزش ترکیبی طراحی و پیاده سازی کرده است. این دوره به درخواست کالج بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران توسط دانشکده مجازی و به دبیری علمی دکتر مانوش مهرابی عضو هیئت علمی این دانشکده طراحی شد و دارای 12 پودمان در دو سطح مقدماتی و پیشرفته است و پس از برگزاری اولین پودمان از این پس هر هفته یک پودمان اجرا می شود.

دکتر ناهید ظریف صنایعی سرپرست دانشکده مجازی ضمن اعلام این خبر افزود امید است همکاری هایی از این دست بین دانشگاه ها ادامه داشته باشد و در آینده شاهد همکاری های وسیع تر در سطح دانشگاه ها باشیم. همچنین در ادامه گفت این دوره در دور بعدی به زبان انگلیسی و برای مخاطبین وسیع تر اجرا خواهد شد.